Over e*cube

Over e*cube

e*cube ontwikkelt innovatieve webbased platforms voor ordermanagement, supply chain management systeem en een tool om orders uit te leveren uit distributiecentra. Klanten zijn vooraanstaande retailers (zoals Expert, Bike Totaal, Intertoys en Profile de Fietsspecialist) met fysieke winkels die de Omnichannel uitdaging aan gaan.

Ons Promise Based Logistics platform stelt organisaties in staat om winkels, DC’s, leveranciers en hoofdkantoor beter te laten samenwerken en optimaal gebruik te maken van voorraden die op tig plekken liggen, zodat altijd ‘Ja’ kan worden verkocht aan klanten.

e*cube is in 1998 gestart met het leveren van applicaties en diensten voor e-commerce. De ervaringen die we daar in de afgelopen bijna 20 jaar hebben opgedaan voor klanten als Blokker, DRU, Expert, Intertoys, Marskramer en Scheer & Foppen, hebben geleid tot de huidige focus op twee essentiële bouwstenen voor click & brick retailers en hun leveranciers, namelijk:

1. Beschikbaarheid
2. Leverbetrouwbaarheid

Deze bouwstenen leiden tot minder ‘nee’-verkopen zowel online als in fysieke winkels en meer rendement uit uw (e-)supply chain.

Met ons Omni-channel Ordermanagement platform en ons Promise Based Logistics platform voor het doen van real-time supplychain calculaties  bieden we een combinatie van oplossingen om bovenstaande uitdagingen aan te gaan en het hoofd te bieden aan zowel offfline als online spelers.

e*cube levert de motor om uw omni-channel strategie te verwezenlijken.

Vanuit ons kantoor in Nijmegen werken we met een gepassioneerd team aan oplossingen die onze klanten en medewerkers verder brengen.

e*cube maakt e-commerce rendabel.