Vacature technische supportmedewerker

Jij

Ons team heeft een nieuwe technische supportmedewerker nodig voor onze applicaties en webshops. Wij zoeken iemand die pro-actief is, sociaal, maar ook met een brede kennis in webdevelopment op linux-omgevingen.

Sfeer

Naast techniek speelt sfeer bij ons e*cube een belangrijke rol, want dat maakt het werk – naast dat het mooi is – ook nog eens leuk. Onze sfeer is ontspannen met veel grappen – hoewel er hard wordt gewerkt – en dat is heel belangrijk voor ons.

Het werk

Je zult samen met een collega het eerste aanspreekpunt zijn voor de klant, zowel via ons supportsysteem als telefonisch. Jij helpt de klant direct of wijst een support-incident toe aan een collega. Daarbij houd je ook de status van lopende tickets bij en stuur je collega’s waar nodig aan.
Het werk brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee: Je moet onafhankelijk bepalen wat elke nieuwe situatie vereist qua support en kritisch kunnen kijken naar nieuw opgeleverde producten en hun ‘supportbaarheid’, in nauw overleg met de Technisch Manager.

Wat wij van jou verwachten:

  • een HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit is van een gezonde dosis stressbestendigheid
  • Helder en vloeiend communicatief in Nederlands en Engels, zowel in woord als in schrift. Duits is een pre, maar niet vereist.
  • Ervaring met Linux omgevingen.
  • Een brede kennis (maar niet noodzakelijk diep) van webdevelopment. Met name wat het verschil is tussen backend en frontend.
  • Kennis van programmeertalen is niet vereist, maar kan wel erg handig zijn.
  • En je woont in de buurt van Nijmegen.

Dus, snel reageren!

 

Search-Consult verzorgt voor e*cube de werving en selectie. Graag uw sollicitatie met CV en motivatie aan:

Search-Consult
Contactpersoon : Roel Kavelaar
Telefoonnummer : 024 – 3528815
Adres : Toernooiveld 136, 6525 EC NIJMEGEN
URL : www.search-consult.nl
E-mail adres : recruitment@search-consult.nl